Kuljetuspalvelua koko Suomen alueella

Yhteydenotto

Kannonkone Oy tarjoaa koneiden lavettikuljetukset Kannonkoskelta koko Suomen alueelle. Kuljetamme muun muassa metsä-, maatalous- ja rakennuskoneet paikasta toiseen – tarpeidesi mukaan myös nopealla aikataululla. Tarjoamme lavettikuljetuksia yritysten ja muiden yhteisöjen lisäksi myös yksityishenkilöille.

Ota yhteyttä!

  

Lavettikuljetukset kaikkiin tarpeisiin

Kuljetamme usein esimerkiksi metsä-, maatalous- ja rakennuskoneita, mutta tulemme mielellämme apuun kaikissa isoissa kuljetustarpeissasi. Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa metsä- ja maatalousyrittäjiä, koneurakoitsijoita, maanrakennusliikkeitä ja huolintaliikkeitä erityisesti Keski-Suomen alueelta. Olemme auttaneet myös useita kotitalouksia heidän kuljetustarpeissaan. Tarvittaessa toiminta-alueemme ulottuu muuallekin Suomeen.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan kuljetustarpeistasi!

Kysy lisää kuljetuksista

Erikoiskuljetusten osaamista

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tarjota käyttöösi vahvaa ammattitaitoa erikoiskuljetuksista. Hoidamme vaativimmatkin kuljetukset perille turvallisesti ja varmasti, ja palvelemme sinua tarpeesi ja toiveesi huomioivalla joustavalla palveluasenteella.

 

Osaavan henkilökunnan lisäksi meiltä löytyy kattavasti erilaista kuljetuskalustoa koneiden ja muiden isojen kappaleiden kuljettamiseen. Koneet vastaavat erinomaisesti tämän päivän kuljetustarpeisiin, ja niiden avulla kuljetamme kaikenlaiset lastit perille helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokonaisvaltaista palvelua

Onko koneesi huollon tai korjauksen tarpeessa, ja etsit sille kuljetusta korjaamolle? Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua, eli voimme hoitaa sekä isompien koneiden lavettikuljetukset että huollot.

 

Korjaamme ja huollamme traktorit, maatalouden työkoneet, kaivurit ja kuormaajat ammattitaidolla ja aina sovitussa aikataulussa tiloissamme Kannonkoskella. Huollon jälkeen kuljetamme työkoneen tietenkin takaisin toivomaasi paikkaan. Meillä on myös liikkuva raskaan kaluston huoltoauto, joka pystyy auttamaan monissa tilanteissa jo paikan päällä.

Lue lisää huolloista